Het populairste product van Linje: het huisportret. Perfect als housewarming cadeau!

Housewarming cadeau
Gaat je beste vriend of vriendin samenwonen? Gaat je zus op kamers? Dan wil je natuurlijk een leuk, persoonlijk housewarming cadeau geven.

Met een bord van Linje ben je verzekerd van een origineel cadeau! Het huis wordt met hand op het bord geïllustreerd. Hiermee ben je verzekerd van een uniek en persoonlijk gebaar. 

Origineel cadeau voor een verjaardag, housewarming, of bij de verkoop of aankoop van een woning.

Blijvende herinnering

Ga je binnenkort verhuizen of ben je net verhuisd? Dan is de kans groot dat je je oude plek gaat missen. Een bord met een tekening van je oude huis is dan een perfecte, blijvende herinnering. Geef het bord een mooi plekje en zo voelt je nieuwe huis meteen een stuk vertrouwder. 

Nieuw huis gekocht
Heb je net een nieuw huis gekocht waar je helemaal trots op bent? Ook je nieuwe huis kun je op een bord laten illustreren. 

Huisportret bestellen
Wil je een huisportret bestellen? Stuur dan een mail met een foto van het aanzicht dat je graag getekend wilt hebben naar info@linje.nl. Dan kan ik je een prijs laten weten. Twijfel je welk aanzicht je het mooiste lijkt? Uiteraard mag je ook meerdere foto's sturen. Ik denk graag met je mee.

Benieuwd naar meer huisportretten? Bekijk de Instagram pagina van Linje voor meer inspiratie!

© 2014 - 2024 Linje | sitemap | rss