RUILEN EN RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Linje te retourneren. Neem hiervoor contact met me op via info@linje.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden
Let erop dat de retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het product is niet gebruikt.
  • Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst.
  • Het artikel is verpakt in de originele verpakking zonder beschadigingen.

Uitzonderingen retourneren
Let op: maat werk producten zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht.

Hoe werkt retourneren?

  1. Mail info@linje.nl met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren.
  2. Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan de retourzending.
  3. Stuur het te retourneren product in de originele verpakking naar onderstaand retouradres (vraag daarbij een Track & Trace code).
  4. Je ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.
  • Retour je een deel van de bestelling? Dan ontvang je alleen het orderbedrag retour.
  • Retourneer je de hele bestelling? Dan ontvang je het orderbedrag plus de kosten van de heenzending.

De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de verzendmethode- en partij die je kiest. De prijs voor een brievenbuspakketje bedraagt gemiddeld €4,25 en de prijs voor een pakket €5,85.

Let op: de kosten voor het retour sturen van het product komen voor de rekening van de consument.

Garantie
De producten van Linje worden met uiterste zorg gemaakt. Mocht het toch voorkomen dat er iets met het product aan de hand is, dan heb je binnen 2 maanden recht op een nieuw product. Stuur hiervoor een duidelijke foto met een beschrijving van wat er aan de hand is naar info@linje.nl.

Let op: de borden zijn bedoeld voor decoratief gebruik en niet geschikt voor de vaatwasser boven 45 graden celsius!

Ruilen
Ruilen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Retourneer je bestelling en plaats een nieuwe bestelling als je een ander product wilt ontvangen.


Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn dan kun je het beschadigde product uiteraard retourneren. Binnen 1-5 dagen wordt er een nieuw exemplaar verzonden*. De verzendkosten worden terugbetaald via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt (m.u.v. het over-frankeren van de zending, zoals bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend).

*Uitgezonderd zijn op maat gemaakte producten.

Identiteit ondernemer

Naam ondernemer:
Inge Muijshondt
Naam webwinkel: Linje
E-mailadres: info@linje.nl
KvK nummer: 72458178
Btw-identificatienummer: 200481800B01

© 2014 - 2024 Linje | sitemap | rss