VEELGESTELDE VRAGEN

Product

Ik wil een op maat gemaakt bord, kan dit?
Jazeker! Neem een kijkje bij ‘Maatwerk’. Hier wordt precies uitgelegd hoe maatwerk in z’n werk gaat en hoe jij jouw wensen door kunt geven.

Waarom betaal ik meer voor een op maat gemaakt bord?
Alle producten van Linje worden met de hand gemaakt. Van de borden die ik standaard in de webshop aanbiedt, bestaat al een schets. Bij maatwerk begin ik vanaf punt nul met een nieuw idee en wordt er een uniek ontwerp speciaal voor jou op maat gemaakt.

Zijn de bordjes van Linje geschikt om van te eten?
Nee, de bordjes van Linje zijn bedoeld voor decoratief gebruik en door het gebruik van de porseleinstift niet geschikt van te consumeren.

Zijn de bordjes van Linje geschikt voor de vaatwasser?
Nee, de borden van Linje zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Stof ze eens in de zoveel tijd af met een droge doek om de borden mooi te houden.

Moet ik de borden ophangen?
Nee, deze keuze is natuurlijk aan jou! Je kunt er ook voor kiezen om de borden ergens neer te leggen of neer te zetten, bijvoorbeeld in een vitrinekast of in een rek. Neem een kijkje op de Instagram-pagina van Linje voor inspiratie. Mocht je de borden wel willen ophangen dan verkoopt Linje bordenhangers. Hiermee geef je de borden een mooi plekje aan je muur.

Levertijd

Waarom is er 1-5 dagen levertijd voor standaard borden uit de webshop?
Ik illustreer alle borden van Linje met de hand. Daarna worden de bordjes afgebakken en zorgvuldig verpakt. Hier gaat veel tijd in zitten. Ook run ik Linje naast mijn fulltime baan waardoor ik alleen in de avonduren en in het weekend aan Linje kan werken. Heb je een bordje eerder nodig? Stuur me een mailtje en ik kijk wat ik voor je kan doen! 

Waarom is er 2-3 weken levertijd voor maatwerk borden?
Bij maatwerk wordt er gekeken naar jouw persoonlijke wensen en wordt het bord speciaal voor jou geïllustreerd. Van een idee tot een goed ontwerp komen, kost meer tijd dan borden waarvoor er een standaard ontwerp bestaat. En ook hier geldt dat er in het met de hand illustreren, afbakken en zorgvuldig verpakken van de borden veel tijd gaat zitten. 

Overige vragen

Verkoop je ook andere kleuren dan witte borden?
Nee, vooralsnog verkoop ik alleen witte borden met zwarte illustraties. 

 

© 2014 - 2024 Linje | sitemap | rss