Bordenhangers zijn de ideale manier om je borden een mooi plekje te geven. Regelmatig ontvang ik de vraag welke bordenhangers je het beste kunt kiezen. Dit verschilt per persoon. In dit blog help ik je bepalen welk type hanger of standaard voor jou de beste keuze is. 

De normale bordenhangers
Het grote voordeel van de normale bordenhangers is je ze heel eenvoudig kunt bevestigen. Je klemt ze eenvoudig om het bord heen zonder het bord te beschadigen. Aan de voorkant van het bord zie je de pootjes van de hanger. Het hangt af van jouw smaak of je dit mooi vindt of juist niet. Dit type hanger wordt het meest gekozen.

Prijs:
€4,50 voor kleine hangers (geschikt voor de borden van Ø 20 cm)
€4,95 voor grote hangers  (geschikt voor de borden van Ø 26 cm)

Bekijk de normale bordenhangers

De lijmloze bordenhangers
Een ander type hanger is de lijmloze hanger. Het grote verschil met de normale bordenhanger is dat je dit type onzichtbaar op kunt hangen. Aan de voorkant van het bord zie je dus niks van het bevestigingssysteem. Om de lijmloze hanger te gebruiken dien je met water de lijmlaag te activeren. Het kost je dus iets meer werk om het bord aan de muur te bevestigen.

Prijs:
€4,95 voor kleine hangers (geschikt voor de borden van Ø 20 cm)
€5,50,- voor grote hangers  (geschikt voor de borden van Ø 26 cm)

Bekijk de lijmloze bordenhangers

Bordenstandaards
Wil je het bord liever ergens neerzetten in plaats van ophangen? Dan is een bordenstandaard voor jou de perfecte keus! De standaardjes zijn transparant en passen daardoor in ieder interieur. Het grote voordeel van de borden standaards is dat je geen gat in de muur hoeft te boren. Ook kun je de borden heel eenvoudig op een andere plek neerzetten. 

Prijs:
€4,75 voor kleine standaards  (geschikt voor de borden van Ø 20 cm)
€5,75,-voor grote standaards  (geschikt voor de borden van Ø 26 cm)

Bekijk de bordenstandaards


Ik hoop dat dit blog je heeft geholpen bij je keuze. Mocht je nog andere vragen hebben dan beantwoord ik deze graag via info@linje.nl

Liefs,
Inge

© 2014 - 2024 Linje | sitemap | rss